Veleposlaništvo RS Brasilia /O Veleposlaništvu /Izjava o dostopnosti spletišča Veleposlaništva /

Brasilia, 29.09.2020

Dostopnost

Organi državne uprave Republike Slovenije se zavezujemo, da bomo omogočali dostopnost spletišč državne uprave v skladu z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij vsem uporabnikom.

Izjava o dostopnosti
Ta izjava o dostopnosti se nanaša na spletišče Veleposlaništva Republike Slovenije v Brasilii.

Stopnja skladnosti
Spletišče Veleposlaništva Republike Slovenije v Brasilii je delno skladno z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij zaradi spodaj navedenih izjem.

Nedostopna vsebina
Spodaj navedena vsebina ni dostopna zaradi nesorazmernega bremena:
• vse fotografije niso opremljene z opisi oziroma še nimajo alternativnega besedila.
• dokumenti v PDF obliki zapisa,
• različne kompleksne tabele s podatki.

Dostopne alternative
Vse informacije, ki so dostopne na spletni strani Veleposlaništva Republike Slovenije v Brasilii lahko uporabniki dobijo na sloembassy.brasilia(at)gov.si ali na telefonski številki +55 61 3365 1445 ali osebno na SHIS – QL8, Conjunto 8, Casa 7, Lago Sul, 71620-285 Brasilia DF, Brazilija v času uradnih ur.

Obvestilo o domnevno nedostopnih vsebinah in/ali zaprosilo za informacije o nedostopnih vsebinah nam lahko pošljete po navadni ali elektronski pošti na naslov: sloembassy.brasilia(at)gov.si.

Priprava izjave o dostopnosti
Ta izjava je bila pripravljena 29. septembra 2020 na podlagi SAMOOCENE.
Izjava je bila nazadnje pregledana 29. Septembra 2020.

Povratne in kontaktne informacije
Obvestilo o morebitnih primerih neskladnosti objav z določili Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij in zahteve po posredovanju informacij v dostopni obliki lahko pošljete po navadni ali elektronski pošti na naslov: SHIS – QL8, Conjunto 8, Casa 7, Lago Sul, 71620-285 Brasilia DF, Brazilija ali sloembassy.brasilia(at)gov.si.

Odgovor boste prejeli v roku osmih dni od prejema obvestila oziroma prošnje. Če v tem roku ne bomo mogli podati ustreznega odgovora, vam bomo sporočili, kdaj bo odgovor podan in razloge za zakasnitev odgovora.

Izvršilni postopek
V primeru nezadovoljivih odgovorov na katero koli obvestilo ali zahtevo, poslano v skladu z 8. Členom Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij, lahko podate prijavo inšpektorjem za informacijsko družbo po navadni ali elektronski pošti na naslov:

Uprava Republike Slovenije za informacijsko varnost
MINISTRSTVO ZA JAVNO UPRAVO
Tržaška cesta 21
1000 Ljubljana
01 478 47 78
gp.uiv(at)gov.si

mag. Gorazd Renčelj
veleposlanik